Vi investerer i boligudlejningsejendomme

I 2019 blev Grevang Ejendomme stiftet med det formål at investere, optimere og drifte boligudlejningsejendomme i Esbjerg.

Vi har et ønske om at investere massivt i boligudlejningsejendomme i Esbjerg over en 10 årig periode. Vi søger derfor ejendomme med en central beliggenhed i Esbjerg.

Ejendommene vi søger skal være på minimum 6 lejemål op til 10 mio. kroner med et afkastkrav på minimum 4,5%. Har du en ejendom som kunne matche vores eksisterende portefølje, så er du velkommen til at tage kontakt for yderligere dialog.

Ejendomme i vores portefølje er nøje udvalgte forstået på den måde, at vi kun køber ejendomme med den bedste beliggenhed. Vi har en filosofi om at de bedste ejendomme tiltrækker de bedste lejere.

Selskabets grundlæggende principper handler om anstændighed og engagement. Vi har en ambition om at optimere vores ejendomme med fokus på den grønne omstilling. Vi ønsker dermed at bidrage til en mere bæredygtig drift af vores ejendomme til fordel for både virksomheden, vores lejere og samfundet som helhed.

Kort sagt ønsker vi:
  • At investere i boligudlejningsejendomme i Esbjerg
  • Fokusere på bæredygtig drift og energioptimering
  • At være en attraktiv udlejer
  • Udvikle kvalitetsboliger til gavn for lejere

Esbjerg Kommune har cirka 115.000 indbyggere, hvoraf 60% er i aldersgruppen 17-64 år. Der er omkring 63.000 arbejdspladser i kommunen, og dette tal forventes at stige markant i de kommende 10 år på grund af Esbjerg Kommunes vækstplaner og evne til at tiltrække spændende arbejdspladser.

Esbjerg er en by med mange kvaliteter inden for kultur, erhvervsliv, uddannelse og sport. Som Danmarks femtestørste by fungerer Esbjerg som hovedby i det sydvestlige Danmark.

Har du spørgsmål?
Ring +45 21 74 98 72

eller send en mail til
kontakt@grevang.dk

Vil du sælge?

Lad os tage en snak om mulighederne.

Har du en ejendom som du vil sælge, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt