Storegade 75 st. tv. 6700 Esbjerg

Nyrenoveret lejlighed med energioptimerede løsninger, herunder nye vinduer med varm kant, klimadøre og et optimeret to-streget varmesystem med radiatorer under vinduerne.

Lejligheden er beliggende i et yderst attraktivt område, ikke langt fra centrum af Esbjerg, hvor du er tæt på både indkøb, kultur, sport, uddannelse og cafélivet.

Lejligheden er en del af en større ejendom med 12 lejemål, og der er en stor fælleshave med bænke og grill til fri afbenyttelse. Derudover er der også en fælles vaskekælder, hvor du kan booke og betale for vasketid med en app, som du kan hente til din smartphone eller bruge på computeren.

Lejligheden er blevet totalrenoveret i 2022, og inkluderer en indgang med adgang til både stue, soveværelse, badeværelse og køkken. Stuen er indretningsvenlig med et stort vinduesparti, der giver et fantastisk lysindfald. Stuen har hvide vandskurede vægge og flotte, lyse vinylgulve fra Tarket.

Soveværelset er også indrettet med lyse vandskurede vægge og lyse vinylgulve. Der er indbyggede skabe i soveværelset med rigelig plads til opbevaring. Fra soveværelset er der udgang til en dejlig altan med udsigt over en stor have, hvor man kan nyde roen og den smukke udsigt.

Køkkenet er udstyret med et helt nyt Vordingborg køkken med hårde hvidevarer inklusiv en opvaskemaskine og spotlys i loftet. Der er også et vindue i køkkenet med udsigt til haven, som giver et dejligt naturligt lys.

Badeværelset er helt nyt med store 90×90 fliser i en naturlig beige farve og spotlys i loftet. Til lejligheden hører der også et kælderrum og et loftsrum, som giver masser af ekstra plads til opbevaring.

Har du spørgsmål?
Ring +45 21 74 98 72

eller send en mail til
kontakt@grevang-ejendomme.dk

  • STATUS:UDLEJET
  • STØRRELSE:65 M2
  • INDRETNING:2 VÆRELSER
Info om om lejligheden
  • Lejligheden er indrettet med 2 værelser, en stue, køkken og badeværelse
  • Der er vicevært tilknyttet ejendommen
  • Der er fællesvaskeri i kælderen
  • Lejligheden ligger tæt på uddannelse, svømmehal , indkøb og gågade.