Storegade 75 1. tv. 6700 Esbjerg

Denne totalrenoverede 2-værelses lejlighed på 65 m2 i Esbjerg centrum er energioptimeret og indeholder store, lyse og indretningsvenlige rum.

Lejligheden byder på en fantastisk beliggenhed i hjertet af Esbjerg centrum, og alt hvad man behøver ligger i gåafstand. Der er adgang til forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og caféer, samt et væld af kulturelle og underholdende aktiviteter.

Lejligheden har et stilrent, lyddæmpende og vedligeholdelsesvenligt vinylgulv i hele lejligheden. Troldtekt er monteret i hele lejligheden, hvilket giver en lyddæmpende effekt samt en god atmosfære i alle rum. Derudover er lejligheden også lydisoleret mod naboen.

Det moderne køkken er udstyret med alt det nødvendige udstyr, herunder en ovn, kogeplader, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Der er også masser af opbevaringsplads til madlavning og opbevaring af køkkenudstyr.

Soveværelset har plads til en dobbeltseng og har udgang til en lille altan, hvor man kan nyde en kop kaffe eller et glas vin. Der er også et elegant og moderne badeværelse med brusekabine og flotte detaljer.

Der er fællesvaskerum i kælderen, hvor det er muligt at booke og købe vasketid online fra mobiltelefon, tablet eller computer. Der er også tilknyttet en vicevært til ejendommen.

Lejligheden er ideel til både studerende og par, der ønsker at bo i hjertet af Esbjerg centrum. Der er også gode transportmuligheder i nærheden, og det er let at komme til de omkringliggende områder og byer.

Har du spørgsmål?
Ring +45 21 74 98 72

eller send en mail til
kontakt@grevang-ejendomme.dk

  • STATUS:UDLEJET
  • STØRRELSE:65 M2
  • INDRETNING:2 VÆRELSER
Info om om lejligheden
  • Lejligheden er indrettet med 2 værelser, en stue, køkken og badeværelse
  • Der er vicevært tilknyttet ejendommen
  • Der er fællesvaskeri i kælderen
  • Lejligheden ligger tæt på uddannelse, svømmehal , indkøb og gågade.