Marbækvej 1. TV. 6700 Esbjerg

Velkommen til denne charmerende lejlighed beliggende på 1. sal, der er indbegrebet af komfort og beliggenhed.

Lejligheden indeholder en indbydende entré, et funktionelt badeværelse, en stor og rummelig stue samt et fredfyldt soveværelse med udgang til din egen private altan.

Dette lejemål er en del af en velfungerende og aktiv ejerforening i en ejendom, der er kendt for sin velholdte stand. Her får du adgang til en fælles gårdhave, der er indrettet med et hyggeligt siddeområde, samt et grønt græsareal, hvor du har muligheden for at arrangere en hyggelig grillfest eller andre udendørsaktiviteter.

Denne lejlighed nyder en ideel beliggenhed tæt på alle de nødvendige faciliteter og det vibrerende liv i Esbjerg midtby. Her er du i nærheden af Svømmestadtion Danmark, en bred vifte af shoppingmuligheder samt det pulserende caféliv. Esbjerg, der er kendt for sin store havn og den nyopførte lystbådehavn, ligger heller ikke langt fra denne lejlighed, hvilket giver et unikt touch af maritim atmosfære til dit nye hjem.

At bo i denne lejlighed betyder at opleve Esbjergs bymidte på sin fineste vis. Her er både stranden, havnen, og det livlige café- og natteliv inden for nem gåafstand. Med både SuperBrugsen og en tankstation kun 100 meter væk, bliver hverdagens ærinder en nem og bekvem opgave. Desuden er de forskellige uddannelsesinstitutioner i Esbjerg lettilgængelige på cykel, hvilket gør lejligheden ideel for studerende.

Kort sagt, tilbyder denne lejlighed dig en lys og attraktiv bolig, der inviterer til personlig indretning. Her kan du nyde morgenkaffen eller det sene glas vin på din egen altan, mens du betragter den flotte udsigt ud over den frodige fælles have. En lejlighed, der ikke blot giver dig et hjem, men en livsstil.

Har du spørgsmål?
Ring +45 21 74 98 72

eller send en mail til
kontakt@grevang-ejendomme.dk

  • STATUS:UDLEJET
  • STØRRELSE:58 M2
  • INDRETNING:2 VÆRELSER
Info om om lejligheden
  • Lejligheden er indrettet med 2 værelser, en stue, økken og badeværelse
  • Der er vicevært i ejendommen
  • Der er vaskerum i kælderen
  • Lejligheden ligger tæt på uddannelse, svømmehal , indkøb og gågade.

En herlig lejlighed midt i Esbjerg

Her en en unik 2 værelses lejlighed med en populær og attraktiv placering centralt i Esbjerg.

Tag en visuel rundtur

Se billederne af denne to værelses lejlighed på Marbækvej i Esbjerg. Du er også meget velkommen til at få en fysisk fremvisning.