Marbækvej 1. TV. 6700 Esbjerg

Lejligheden er beliggende på 1. sal og indeholder entre, badeværelse, stor og rummelig stue samt soveværelse med udgang til egen altan.

Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening i en velholdt ejendom. Til lejemålet hører der en skøn lille fælles gårdhave samt græsareal, hvor det er muligt at grille eller lave andre hyggelige udendørsaktiviteter.

Lejligheden er beliggende tæt på alle de nødvendige faciliteter og Esbjerg midtbys mange aktiviteter, herunder Svømmestadtion Danmark, shopping og caféliv. Esbjerg er desuden kendt for den store havn og den nye lystbådehavn, som ikke ligger langt fra denne lejlighed.

Med andre ord kommer du til at bo i Esbjergs bymidte med både stranden, havnen og det pulserende café- og natteliv inden for gåafstand. SuperBrugsen og tankstationen ligger 100 meter fra lejligheden, så det er nemt og bekvemt at hente det, man mangler. Det er desuden nemt at cykle til de forskellige uddannelsesinstitutioner i Esbjerg.

Kort fortalt får du en lys og lækker lejlighed med mulighed for at indrette præcis efter dine ønsker. Lejligheden har egen altan med flot udsigt ud over fælles have.

Har du spørgsmål?
Ring +45 21 74 98 72

eller send en mail til
kontakt@grevang-ejendomme.dk

  • STATUS:UDLEJET
  • STØRRELSE:58 M2
  • INDRETNING:2 VÆRELSER
Info om om lejligheden
  • Lejligheden er indrettet med 2 værelser, en stue, økken og badeværelse
  • Der er vicevært i ejendommen
  • Der er vaskerum i kælderen
  • Lejligheden ligger tæt på uddannelse, svømmehal , indkøb og gågade.

En herlig lejlighed midt i Esbjerg

Her en en unik 2 værelses lejlighed med en populær og attraktiv placering centralt i Esbjerg.

Tag en visuel rundtur

Se billederne af denne to værelses lejlighed på Marbækvej i Esbjerg. Du er også meget velkommen til at få en fysisk fremvisning.